Naslovna // Zašto E2 CRM Hosting?
E2 CRM Hosting
Zašto E2 CRM Hosting?
Microsoft Dynamics CRM
Zašto Dynamics CRM?
E2 CRM Vanila i Brzi start
E2 CRM Hosting paketi
CRM za klijenta budućnosti
Besplatan Demo
Naručivanje
Cenovnik
Kontakt
Pitanja i odgovori za migraciju na Dynamics 365
mail
 
sharing

Zašto E2 CRM Hosting?

E2 CRM Hosting rešenje Vam omogućava da za vrlo kratko vreme dobijete potpunu funkcionalnost Microsoft Dynamics CRM rešenja, bez investicije koje inače uvođenje ovakvog rešenja podrazumeva:

  1. Nema investicija u skupu opremu i softverske licence
  2. Nema dodatnih investicija za nove verzije softvera
  3. Nema potrebe za stalno zaposlenim sistem administratorom
  4. Nema instalacija i troškova IT podrške

E2 CRM Hosting je namenjen kompanijama svih veličina, a osmišljen je tako da prati razvoj Vašeg preduzeća kroz fleksibilne cene, izmenjive opcije zakupa i mogućnost naknadnog dodavanja korisnika. Ukoliko se ukaže potreba, moguća je i migracija na zaseban server na Vašoj lokaciji ili u našem okruženju.

E2 CRM Hosting se jednostavno prilagođava Vašim konkretnim poslovnim procesima i omogućava Vam 24-časovni siguran pristup sa bilo koje tačke u svetu. Na ovaj način, E2 CRM Hosting ne samo da unapređuje efektivnost i produktivnost pojedinaca u celom preduzeću, nego direktno smanjuje prodajne, marketing i administrativne troškove. Uz našu podršku Vaše preduzeće dobija sve što je potrebno za funkcionisanje ovog sistema bez dodatnih troškova.

E2 CRM Hosting predstavlja jedinstvenu uslugu na domaćem tržištu - hosting rešenje za postavku i održavanje Microsoft Dynamics CRM rešenja.

Projekat E2 CRM Hosting nastao je zajedničkim radom firmi EUnet i Extreme, koje su uložile znanje, iskustvo i ekspertizu, svaka iz svoje oblasti i na taj način stvorile potpuno novu vrednost, oslanjajući se na Microsoft Dynamics CRM, svetski poznato poslovno rešenje.

E2 CRM Hosting rešenje koristi najbolje od Weba i Microsoft Office aplikacija kako bi se postigao bolji marketinški pristup, efikasnija prodaja  i profesionalna podrška Vašim klijentima. Web orjentisana infrastruktura i prirodno spajanje sa Microsoft Outlook-om, Word-om i Excel-om obezbeđuju potpuno uspostavljanje produktivnog sistema i obuku korisnika u kratkom vremenskom roku bez dodatnog napora vašeg IT osoblja.
Copyright © 2018 · E²CRM hosting · All rights reserved